Skip to main content
Klusbedrijf Leiden - Recensies

Klusbedrijf Leiden - Recensies

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen


Bij klusbedrijf Leiden zijn we trots op onze tevreden klanten en hun positieve feedback over onze diensten.
Hieronder vindt u enkele recensies van onze gewaardeerde klanten:

 • "Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van klusbedrijf Leiden voor het renoveren van mijn keuken en ik ben zeer tevreden met het resultaat! De medewerkers waren professioneel, vriendelijk en leverden kwalitatief hoogwaardig werk af. Ik raad ze ten zeerste aan!"

  Marianna
 • "Klusbedrijf Leiden heeft fantastisch werk geleverd bij het schilderen van mijn kantoorruimte. Ze waren snel, efficiënt en leverden kwalitatief hoogwaardig werk af. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en zou hen zeker weer inhuren voor toekomstige schilderprojecten."

  Robert
 • "Dankzij klusbedrijf Leiden hebben we onze badkamer laten renoveren en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Het team was deskundig, efficiënt en zorgde ervoor dat alles volgens plan verliep. We zullen zeker weer van hun diensten gebruik maken!"

  Peter
 • "We hebben klusbedrijf Leiden ingeschakeld voor het schilderen van ons huis en we zijn zeer onder de indruk van het geleverde werk. Ze waren punctueel, professioneel en de kwaliteit van het schilderwerk was uitstekend. Ik zou ze zeker aanbevelen aan anderen!"

  Anna
 • "Ik wil klusbedrijf Leiden bedanken voor de geweldige service die ze hebben geleverd bij de renovatie van mijn zolder. Het team was vriendelijk, deskundig en werkte snel en efficiënt. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en zou ze zeker weer inhuren voor toekomstige projecten!"

  Jan
 • "Ik ben zeer tevreden over het schilderwerk dat klusbedrijf Leiden heeft uitgevoerd in mijn appartement. Ze waren snel, efficiënt en de kwaliteit van het werk was uitstekend. Ik zou hen zeker weer inhuren voor toekomstige projecten."

  Mark

Schrijf een beoordeling over ons

Lees meer recensies

Wat onze klanten van ons vinden.